esmaspäev, märts 15, 2010

Kevad ei ole enam kaugel...


... aasad juba kitsesid täis:)

4 kommentaari:

Merle ütles ...

tsau,

kuidas Rakvere teatris ja Aqva SPA-s oli nädalavahetusel? millal te Soome nüüd siis ka lähete, et kui Ikeast midagi tahaksin.

Merle

mulonsuvaminareisin ütles ...

Megavahva pilt!
Aga, mul muidugi huvitav talvepilte vaadata - omal jalas juba ammu mokassiin ja homseks lubati +16. Monusat lumes sumpamist teile sinna! ;-)

Gerli ütles ...

To Merle: kle väga mõnus oli, teatris oli tore ja spa-s ja tõesti nii mõnna:) Pidasime veel vanaema sünnipäeva ka laupäeval ja tulime tagasi pühapäeval läbi Võsu, kus on endiselt muinasjutuline talv. Soome läheme homme hommikul, käime toidumessil ja Ikeas ja noh nagu ikka:) ja siis mõnuleme ema juures järgmise nädalani.

To Ivi: Ära räägi Ivi, ma ei ole seni vingunud ja lumi on lahe olnud aga kui eile öösel kl 00.00-05.15 katust lumest puhastati ja ma magada ei saanud, siis teavitasin küll kõval häälel, et nii mul nüüd kopp ees talvest. Täditütar just eile helistas Londonist ja kutsus külla, et neil juba loodus tärkab ja õues 13-15 kraadi sooja. Ühesõnaga kadedaks ajate seal välismaal aga no me juba ka haudume vaikselt uusi reisiplaane nii, et...ehk näeme jälle varsti ploomipuu all:)

Anonüümne ütles ...

Noored ja õnnelikud küll teie ikka spaatate kogu aeg:-)
Just olite ju sõbrapäeval Otsas ja nüüd siis jälle. Veab mõnel!