reede, aprill 06, 2007

Dilemma

Kuidas jääda kindlaks oma põhimõtetele, kuid samas kuulata südamehäält, mis sosistab vastupidist ja kutsub endale järgnema?!.
Konflikt iseendaga!

Või on tõepoolest nii, et ainult südamega näedki hästi...ja kõige tähtsam on silmale nähtamatu...

Päevalugu: Diana Krall-Narrow Daylight

11 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kulla Gerlike, südamega näedki vaid, sest mõistus on ainult toetav tugi. Kõik siin maailmas baseerub südamehäälel, nii olen ka mina oma rajal astunud ja ei saa kurta tulemuse üle.
Teades aga kui suur on Sinu süda, siis pole kahtlustki, et Su südame paitus on hindamatu. Need, kes seda tunda saavad on -rikkad-
Palju edu sellel highway'l!

Anonüümne ütles ...

Kuula oma südamehäält ja ära otsi liiga palju vabandusi, mitte proovidagi. Positiivse mõtlemise jõud loob hea enesetunde. ...
Elus ei pea tormama, kõik ilus võib tulla ka hiljem

Anonüümne ütles ...

Ära unusta kuulata oma taju ja südamehäält ja lõpuks pane koos faktidega paikka, mis hea, mis halb . diil? Kuula NAINE ennast ja ära kysi siit :)

Gerli ütles ...

Einoh ma mõtlesin, et küsija suu pihta ei lööda:)
Aga jah, et siis südamehääl:)

To Kaspar: Sinu tasakaaluka käitumise tulemused on võrratud!

Anonüümne ütles ...

Adekvaatset soovitust on raske anda teadmata teema sisu. Tahaks öelda, et kuula oma südamehäält ja jää enda põhimõtetele kindlaks. Hää küll, unusta mõistusepärased argumendid, mõistus oskab ainult vett sogada. Kuula südamehäält, tavaliselt see ei valeta. Usu sellesse.

Raido ütles ...

Kuule tüdruk kuula ikka oma südamehäält ja selle kaja, Siis tead, et just Sina oled see keda vajatakse. Ava need väravad, sest süda räägib armastuse keeles. Sa oled sihikindel ja tore tüdruk!

Urmas ütles ...

Esmalt vaata need oma põhimõtted üle. Ega neile ei peagi alati kindlaks jääma, olud muutuvad, minevikus tehtud ja mineviku oludest lähtuvad seisukohad ei pruugi täna enam kõige asjakohasemad olla. St põhimõte nr 1: põhimõtteid võib/tuleb vajadusel korrigeerida. Lihtne.

Mõistus peab ikka kaa sel südamel sabas käima, see nn südamehääl võib omapead ei-tea-kuhu sattuda. Hakkad meil muidu äkki nt veel usuhulluks või kurat teab kelleks, seda veel vaja. Nii et, ilma mõistuseta, rohkem või vähem kaine analüüsita, mineviku-oleviku tulevikku ektrapoleerimiseta võib asjatuid jamasid tulla. Puhtalt südamehäälega kirjuta luuletusi ja mõistusega mine üle sõidutee.

Umbes nii.

Anonüümne ütles ...

Piu-pau Gerlike, sex, drugs and rock'n'roll :P

Gerli ütles ...

Tänan hr Piu-Pau ja muud tegelased, kes te kõik minuga kaasa mõtlesite! Järgin edaspidi kõiki teie soovitusi, välja arvatud narkootikumid ja kui väga aus olla siis rock'n'roll pole ka minu maitse:)

Jànus Robert ütles ...

Narrow Daylight plaadilt Girl in the other room on olnud aastaid mu lemmiklugu. Bingo! Viimane plaat "From this moment on" on kohe päris kahvatu tollase kõrval.

Anonüümne ütles ...

Tundub,et keegi oluline on suutnud meie gerli südame sulatada;) Ära siis niisama passi, ega head saaki käest lase. Anna asjadel minna omasoodu ja naudi kevadet, armastust ja unusta taktistavad tegurid. Vahel tuleb kasuks väheke egoistlikum olla, kui sina kallike tavaliselt oled. Jõudu, edu, armastust! sõber