teisipäev, juuni 24, 2008

5 viimast




… kogemust viimasest 5 aastast,
5 erinevas valdkonnas





elu
Peale tõusu järgneb langus ja peale langust jälle tõus. Ja loodusseaduste vastu juba ei saa.
Moraal: „Võililleseeme ei küsi elu mõtet, kui ta tuules lendab - tuul viib, ja ta peab. Sa armastad - ja sa pead, olgu su ees ja taga, all ja ülal, igal pool tühjus.“ (Ristikivi)

inimesed
Intelligentsuse, stiilsuse, hea huumorimeele ja magusa meepotiga võid jõuda kaugele. Manipuleerimisega, kahtlustamisega, valetamisega ja tänitamisega elad uhkes üksinduses.
Moraal: Elan nii, et mul poleks piinlik müüa perekonna papagoid linna jutumoorile:)

töö
Kui sa midagi väga tahad ja usud selle võimalikkusesse, siis see uskumine panebki selle sündima.
Minu viimane (eelmine) töökoht oli hea hüppelaud, tore kogemuste kogumise koht ning suurepärane võimalus näha tööaknast merd peopesal. Lisaks sain sellest perioodist juurde kaks toredat inimest kellega luurele minna:)
Paraku nägin lähedalt (ja vahel ka tundsin omal nahal), et inimene võib olla hea spetsialist, kuid see ei tähenda, et ta ka hea juht on ja suudab inimestega KÄITUDA. Iga kingsepp jäägu ikka oma liistude juurde.
Moraal: Kaks pessimisti ja üks kahepalgeline võivad tõmmata kogu kümnele optimistile vee peale. Sina ära aga allu provokatsioonidele ja jätka optimistina.

kool
Teha teadlik valik õppides seda, mis aitab eesmärke lihtsamalt kinni püüda ning mis päriselt huvitab, on märksa mõnusam. Eriti kui õpinguid toetab igapäeva praktika tööl. Ei mäleta ma juura aegadest, et Põhiseadus mu öökapi lektüür oleks olnud, turundusõpikuid kogunes sinna selle aja jooksul aga üsna mitu, niisama lahedaks lugemiseks.
Moraal: Kui eesmärk on paigas, pole enam palju jäänud saavutamiseni

suhted
Minu ja tema armulugu kestis kokku vahelduva eduga 3,5 aastat. Selle aja sisse mahtus kokku-lahku käimisi 3 korral. Ja kõik need kolm korda kinnitasid kahjuks seda, et põhjused miks lahku mindi, ei ole kuhugile ära kadunud, vaid lihtsalt mingiks ajaks tallele pandud.
Moraal: Ülesoojendatud supp ei maitse nii hästi, kui värskelt keedetud. Mõned asjad saavad läbi, et uued saaksid alata.

Kommentaare ei ole: