esmaspäev, veebruar 23, 2009

Aitäh SULLE!


Suur-suur aitäh!

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Wau!!! Sa oled nii ilus Gerli! Ilus kingitus (vist).

Unknown ütles ...

Uskumatu...olen sõnatu..

Unknown ütles ...

Tõesti uskumatu...on ikka inimesi, kes oskavad nii südamega kingitusi teha. Samas Gerlike, sa ise oskad ka! Oh...hing jääb kinni. Meenuta mulle kus ja millal see pilt tegelikult tehtud oli?

Gerli ütles ...

Samoal aasta tagasi...

Raido ütles ...

No lilleke mis ma oskan kosta-tõesti mõni mees kohe oskab;) Ning mitte ainult -tahab ka!

Üllatusi täis maailm, mis muud.
Positiivseid üllatusi ja südamega valmistatud kingitusi oled sa lilleke aga kuhjaga ära teeninud. Hea tüdruk oled, sellepärast! Inimesed kes sind tunnevad ja armastavad oskavad seda hinnata ja vääriliselt sind ka hoida, mitte vaid võtta (loodetavasti) iseenesestmõistetavana (nagu sa vahel kipud ise arvama).

Mmmm...huvitav kui sa ükskord vana oled, siis kui kõrgele see üllatuste latt tõstetud su elu on, sest nii palju kui mina sind tunnen, on elu sulle pakkunud väga palju sellist mille osas inimesed positiivselt õhates tunnistavad "uskumatu, olen sõnatu ja minuga küll midagi nii positiivselt uskumatut juhtunud pole". Mis annab igati mõtlemisainet jälle selles teemas, et sa oled väga VÄÄRT naine, inimene, sõber, töökaaslane.

Tervitused ka Anna poolt!

Anonüümne ütles ...

Very nice picture dear Gerli!
Hugs
Anna:-)

Anonüümne ütles ...

Väga kaunis kingitus! Oled ikka õnneseen:)

Gerli ütles ...

Tänud kõigile! Jagaksin teie kiidusõnu nii isikliku fotograafiga, kes Vaikses ookeanis sellise hetke fotoaparaati püüdis ja kunstnikuga, kes pildistaja palvel tabatud hetke kunstiteoseks vormis... See on lihtsalt super!