reede, veebruar 06, 2009

Suurim seiklus

Täpselt aasta tagasi kuuendal veebruaril startis Tallinna lennujaamast lennuk kaugustesse – algas minu senise elu suurim seiklus. Reis, mille mõjud ja mälestused saadavad mind alati:)

Tükike sellest...

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tervitus Gerli!

Mõtlesin siin, et sa oled nii palju reisinud ja laias maailmas ringi käinud Aasiast Euroopani ja Ekvaatorist Antarktikani, et mis SELLES reisis siis nüüd nii erilist oli. Siis aga vajutasin REISI lingile ja sain aru millest sa räägid... Tõepoolest võtab sõnatuks ja pildimaterjal räägi ka huvitavatest kohtadest ja inimestest. Eks siin ole ka väljendusoskuse eest vaja lisapunkte anda, sest me võime käia ja näha ju kõik, samas kirja panna nii, et ka teistele ahvatlus tekiks mitte. Kujutan ette milliseid emotsioone kogu see reisi teile pakkus ja milline side võib sündida tehes läbi midagi sellist üheskoos.

Nagu ma aru saan ja piltidelt aeg ajalt näen on su elus rõõmsad värvid ning kõik sujub kenasti:-) Ma olen ikka alati oma sookaaslastele rõhutanud, et ilusaid ja suurepäraseid naisi, kel nii soe süda sees nagu sinul, osatakse ehk ka rohkem hoida, sest teiesuguseid ingleid ei kohta just palju. Tervita ema ja ole ise ka samasugune särasilm edasi.

NB! Sul on tõeliselt hea blogi, lugesin erinevaid uusi ja vanu sissekandeid - sul on annet ja ära lase sel käest.

Aivar