esmaspäev, veebruar 26, 2007

Võta aega veidi...suusatada:)


"Iga suusataja hoiab endas talve"...Nii ka meie lõbus sõpruskond, kes nädalavahetusel Otepää kuppelmaastiku vallutas:) Meid võttis vastu tõeline talvemuinasjutt krõbedate külmakraadide, särava päikese ning paksu lumevaibaga. Unustades reaalsuse ja kohustused, nautis meist igaüks omal moel talvemõnusid, kes mäel, kes maa peal. Ära ei jäänud ka lõbus lauamänguõhtu ja laupäevaöine tantsumaraton;)
Viimasel minutil spontaanselt organiseeritud talvelaager koondas igast seltskonnast veidike ning lõpptulemuseks oli sedakorda kuus naist ja kaks väga priviligeeritud seisuses meesterahvast. Viimased kogusid tänu naisperele tohutut populaarsust naabermaja elanike hulgas:) "Aa te oletegi need kutid naistekambaga" oli meestesaunas põhiteemaks olnud:) Igatahes oli superlõbus kamp kokku sattunud, kõhulihased on siiani naerust haiged:)

Mina mäkke ei roninud, tõstukiga hetkel tüli majas! aga seeeest nautisin mõnuga päikeselist ”möödamaadsuusatamist” Tehvandi rajal ning kostitasin ennast hiljem lõõgastava spa-ga. Õhtul pakkus Oti pubi peale kosutava kõhutäie ka ootamatult mõnusat äraolemist enne ööklubi ning ansambel „Amadeus´i” eestvedamisel lõime meiegi oma lauas laulu lahti:) Ja kui siis veel üllatusena kroonis kogu seda päeva Tanel Padar&The Sun`i supermõnus ülesastumine Comeback´is, siis...no siis me lihtsalt rokkisime kogu südamest ja varavalgeni välja:) Lahe!
Järgmine suusalaager toimub juba kahe nädala pärast samuti Otepääl ning talveperioodile paneb piduliku punkti Tahko mägede vallutamine märtsi viimasel nädalal. Lisainfoks järgmistele talvelaagris osalejatele: jäta igaks juhuks tuli toas põlema kui põhku poed, mohikaanlane teab siis tulla:)Hi-Hi:)))))))))

Nädalavahetuse CD: loomulikult Tanel Padar & The Sun!!!!!

7 kommentaari:

Anneli ütles ...

Gerli, ma järgmisel The Suni kontserdi ajal püüan "ajalehte mitte lugeda" ja oma käega keeran ukse lukku:) Või äkki ei keeraks kah, sest siis jäävad elunaljad olemata :-)) Hommikul kella 6-7 ajal südamest naerda, pole paha ju :)

Nädalavahetus oli võrratult mõnus!
Igaten kõiki ja kõike :)

Anonüümne ütles ...

Miks mind ei kutsutud::::)? njäuks

Gerli ütles ...

Kes sa oled, kelle me maha unustasime?:)

Anneli ütles ...

Anonüümne, kui sa endast teada ei anna, on oht, et järgmine kord jääd ka maha ;-) Usu mind, sa ei tahaks seda :))

Anonüümne ütles ...

Ma figureerin eemalt esialgu, kuigi 3 oleks juba seltskond, 3 isast kambas::)

Anneli ütles ...

Hmm, tagasihoidlikkus ei ole alati voorus :)) Ise tead, millega riskid, hiljem võivad kohad kõik täis olla :))

Gerli ütles ...

No mees astud vabatahtlikult välja või?;) Igatahes mulle tundub, et me hammustasime Anneliga sinu anonüümsuse ahelad läbi:)