neljapäev, jaanuar 31, 2008

Imemehed

Mõned mehed (ka naised aga mitte neist ma ei tahtnud praegu rääkida) on tõeliselt head näitlejad. Neile võiks loomingulise käitumise ja muinasjutuliste sõnade eest lausa eripreemia anda.
Need "imemehed" arvavad enda arust, et suudavad sekundiga musta valgeks rääkida ja kokku keeratud jama sujuvalt oma šarmi ja positsiooniga heastada. Nad usuvad siiralt oma valesid ja püüavad ka teisi oma imelugusid uskuma panna. Eks kõik oleneb publikust aga mind juba sellise muinasjutuga ei püüa, sest ma ei hinda väga kõrgelt inimesi, kes saevad oksa, millel istuvad.
Nende "imemeeste" pluusi all tuksub süda, kuid südametunnistusega pole neil mingit pistmist. Nad ei tea mida tähendab austus ja eetiline käitumine, nad pole lähedalt näinud viisakust. Küll aga oskavad nad rahapakke lugeda ning halva mängu juures head nägu teha.
Isiklikus plaanis ma selliseid oma territooriumile ei lase ja muus mõttes ei viitsi ka sellistega pikalt vägikaigast vedada, kui siis veidike torkida ja õhk välja lasta:) Sellegipoolest on tore aeg ajalt ka sellistega kokku puutuda, sest üks hea kõhutäis naeru on kasulik:)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tere Gerlike! Kas oled juba tagasi reisilt? Nii ootame muljeid ja uusi blogikirjutisi:)