pühapäev, mai 06, 2007

Oi kuidas need mehed mulle meeldivad:)


Ma kohe ei saa vait olla:) Eile toimus Nukuteatri suveõues traditsiooniline Tehnikaülikooli Akadeemilise Meeskoori kontsert. Või äkki peaks sedakorda ütlema, et pigem Eesti jalgpallimats?! :) No mida iganes...,need mehed kummutavad müüdi koorilaulust, kui millestki igavast ka kõige kartlikuma publiku jaoks ning teevad show´d kogu raha eest! Kevadkontserte on alati iseloomustanud veidi kreisi feeling ja kurtskeid täis ettevõtmised aga sellist vinti pole küll varem peale keeratud nagu eile:) Kui su ees laval seisab Eesti jalkafännidele vägagi iseloomulik sini-must-valge kamp, kes vilistab, lehvitab, lainetab ja teeb igasugu muid trikke ning koori juhatab kukekas spordikostüümis või politseimundris koorijuht, siis uskuge mind, nii sulab ka kõige tõsisem koorimuusika vihkaja:) Ma ei räägi loomulikult endast!;) Lisaks sõidutati motika seljas lavale Blacky, kellele andunud kamp mehi laulis „Piina mind Blaky” laulu. "Eesti mees on tantsulõvi" rubriiki täitis mehepoegade kaitseliidu vormis tantsitud kankaan. Ka a capella grupp „After six” oli teinud läbi totaalse muutumise nii liikmete, kui stiili osas ning vääris tulist aplausi ja oma nime (Rock)„Before Sex”(Rock) :)))))) No nii mõnigi tüüpiline eestlane võiks kogu selle pulli peale pead vangutada, et mida kunst ja kultuur? pigem palagan! Aga tõesti nende meeste laulupisikust leiab igale maitsele midagi ja kui Vanajumal huumorimeelt jagas, olid need sellid kapaga kohal:)
Minu fännistaaz ulatub u 5 aasta taha, kui ma esmakordselt nende hingematvalt ilusat jõulukontserti Kaarli kirikus kuulamas käisin. "Ain't no sunshine when she's gone" kõlas ühe tumedapäise meesööbiku noka vahelt kui mesi mu kõrvadele:) Njaaa...
Kuna osa poistest on nii öelda „omad joped”, siis kogu info nende tegemiste kohta jookseb koju kätte. Nii olemegi me Merlega juba aastaid väisanud kontserte ja lisaks nende eestvõtmisel sügiseti toimuvat a cappella-gruppide kohtumispaika „Force Voice”.
Mis seal salata-pole me veel ühtegi korda nende aastate jooksul pettunult nutuvõru ümber suu kontserdilt lahkunud. Kõik on alati rohkemgi kui tip-top! Seega soovitan soojalt!
Oi kuidas need mehed mulle meeldivad:)

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

cool arvamuslehekülg! Sinu positiivne soovitus kutsus ka mind musikaalselt ebatäiuslikku mehepoega rohkem kontserte külastama:-)

Anonüümne ütles ...

Tervitused meeskoorilt fännile:-)

Gerli ütles ...

Oi tänan tänan! Nii personaalset lähenemist polekski osanud oodata:)Kuulsin ühe laululinnu käest huvitavaid uudiseid:)