neljapäev, august 07, 2008

Top 3 naljanumbrit viimasest nädalast

Piknikku pidada võib ka muud moodi, kui romantilisel päikeseloojangul mererannas veini libistades ja liha grillides. Nimelt on meie lõunanaabrid lätlased leidnud lihtsa mooduse mõnusaks äraolemiseks looduses:) Aja lihtsalt auto mereäärsesse parklasse nii, et parklas oleva pingi ja auto tagaosa vahele jääb väike vahe, võta välja toidukraam ja kata lauake otse pagaasnikusse. Siis istu pingile (soovitavalt naine keskel ja mehed ääres) ja koogutades pagaasniku kohale lase heal paremal söögil-joogil oma kõrist alla voolata. Romantika missugune ja tüütu piknikuteki tassimine jääb ka ära:) Nii palju neil seda arukest ikka oli, et kui päike merre kukkus ja õhk jahedamaks läks, ei keeratud autosüüdet sisse, et ennast sooja tossu sees surmani soojendada.

Pole midagi uut siin päikese all:) Ma olen mõnikord nalja visanud ühe vana teema üle, mis jälle reaalsuseks sai ja seda vist u 10 aastase vaheaja järel. Ikka on neid keskkonnasäästlikke taaskasutust harrastavaid memmesid, kes fantaasia lendu lasevad ning rahatähti enda välja mõeldud rahakotis hoiavad:) Esmaspäeval kohtusin toidukaupluses ühe järjekordse leiutajateküla Lottega. No mis sobiks paremini „Koidulaid“ ja „Tammsaart“ hoidma, kui mitte puhtakspestud kilepakk, mille peale trükitähtedega kirjutatud „PETT“ ja tõmbelukuks pesupulk.

Päris kummaline vaatepilt juhtus ka eile ehituskaupluses. Sanitaaretehnika osakonda oli sattunud hästilõhnastatud kobeda välimusega pintsaklipslasest figaro, popp roosa triiksärk seljas, mustad brändiprillid silmi katmas ja lips lõugade vahel. Ütleme nii, et ta jäi tolmuste töötunkede ja väljaveninud dressipükstes meeste vahel koheselt silma aga tema kohalolekut rõhutas veelgi enam see, kui ta üks hetk ühest vannist teise kepslema hakkas, sooviga sobivaim järgi proovida, välja valida ja ära osta:) Ega siis põrsast saa kotis osta:) Ma ei tihanud talle näkku naerda aga shikk ülikonnas mees ehituspoe vannis mõjus kui Mr Bean kummalistes olukordades:)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Leiutajateküla Lotte käib ajaga kaasas :-)
Volli.ee