kolmapäev, detsember 03, 2008

Valikuvõimalused


Elus tuleb ikka ette momente, mis toovad hõbekandikul nina alla valikuvõimalusi minevikuradadelt.
Neil hetkedel on valida kahe variandi vahel:
* anduda sellele müstilisele ligitõmbele ja libastuda (veel korra). Lasta oma haavad küüntega lahti rebida ja nautida sellest igat sekundit. Ja olla ehk veel aastaid täiesti katki.
* tõrjuda veetlevad lähenemiskatsed ja lasta endale jätta igaveseks haiglane rahuldus, et ma jäin endale kindlaks. Ma olen tugevam kui tema.

Valides esimese variandi, võid kahetseda, nagu võid kahetseda ka teise variandi valimise puhul. Sellises situatsioonis ei saa lihtsalt võita.

3 kommentaari:

Unknown ütles ...

Preili A, millega te oma öid sisustate. Magada tuleb 05.46.:)

Gerli ütles ...

;) öös on asju nii, et erinevalt oleks mu napp vastus :)

Anonüümne ütles ...

Huvitav kas neile valikutele peaks alluma või mitte ja kuidas ma tean, et üks või teine variant lõppeks negatiivselt kätte maksab või jätab maksma ta ja toob hoopis naudingutele lisaks pikemaid emotsioone. Samas see lase, et võid veel aastaid täiesti katki olla peab sageli paika, ilmselt pole siis mõtet minna ka torkima.

Ega kõik, see mis kunagi lahku viis ei too hiljem kokku, võib luua seksi jaoks pinnase aga muuks...kahtlane, isegi kui paljud üritavad, siis lõpptulemusel minnaks siiski varem või hiljem lahku ja seda sellepärast, et vahepeal on erinevaid radu pidi mindud ja ehk ka juba muud paremat proovitud. Milleks siis veel vana jahtunud suppi lörpida?
Põhiline on see, et uus praad koos magustoiduga söödud saaks ja siis mõistad veel rohkem, et seda kuuma praadi ei ole pikemas perspektiivis mõtet kiletunud piimasupi pärast eemale lükata.

Ohsseda elukest ikka.

Sinu sõnad torkasid kõvasti, ilus ja valus korraga.

M.K