teisipäev, november 25, 2008

Must-valge elu


Kui keegi väidab, et miski ei ole nii must-valge, kui paistab, siis ärge teda uskuge! Kõik on just täpselt nii must ja valge, nagu tundubki.
Need väidetavad pooltoonid ja värvid - need on lihtsalt vabandused!

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

gerli

siin eestimaa taeva all elab keegi, kes soovib väga olla sinuga sarnane - tore, andekas, hea, positiivne, vaimukas, avara suhtlemisringiga, hell ja hooliv, hea kirja- ja jutustiiliga, positiivseid laenguid pakkuv tütarlaps. loomulikult on temas mingi segu neist iseloomuomadustest olemas, kuid see kõik on vaid kahvatu plagiaat võrreldes originaaliga.
olen sulle varemgi öelnud, et on neid, kes eeldavad viimasel minutil ja viimases hädas värvida oma mineviku mustad varjud valgeks ja uue võimaluse uksepakul kellegi teisena enda eluraamatus üles astuda. paraku on see luhtunud läbikukkumine ja varjatud kujul (ülestunnistus olla kellegi moodi, keda soovitakse, on keeruline nii endale kui märklauale)kellegi matkimine ei muuda musta minevikku valgeks tulevikuks. las ta püüab, kui soovib, proovima peab, et hiljem poleks, mida kahetseda aga reaalne olukord sellest ei muutu-raiskab vaid aega, energiat, hingeauru ja tulemusena ei tähenda see midagi.
tema pingutus on küll medalit väärt, kuid siiski läbikukkunud katse sinu sarnaseks saada, sest sind on vaid üks ja keegi ei suuda matkida seda headust ja hellust, mida sinust õhkab või peatada vankrit mis sinu poole vaikselt veereb. ta pingutab aga sellist tulemust ei ole kunagi ta ei saa iialgi sinuks..
nii juhtubki et elu on must ja valge ning need pooltoonides värvid teemal /see ei tähenda midagi, see oli viga/ on tegelikult lihtsad vabandused varjamaks vanrkijuhi südamelööke.
sa mõistad millest ma räägin ja mul on kindel ja turvaline tunne et sina plagiaat olla ei soovi.
gerli, ole lihtsalt tasa, jäädes iseendale ausaks ja iseendaks, õiged vastused leiavad tee sinu juurde.

A&R

Anonüümne ütles ...

Väga õige lähenemine! See, et meil kipuvad kõik asjad olema rutiinsed, nürimeelsed eeskujude kopeerimised ja kõige triviaalsemad liigutused, olla keegi teine ja muudkui vabandada oma tehtud lolluste otsas, on piinlik

Gerli ütles ...

Mhmmm, täitsa huvitav kommentaar, ei saagi nagu aru, kas veidike vihjega või mitte:) Ja kui siis kellede pihta:) Igatahes siin jäävad küll minu käed lühikeseks ja mõistus jookseb kokku, st ma ei tea küll, et keegi üritaks kuidagi mina olla või minuks saada, kui üldse, siis ehk minust ehk hoopis lahti saada:D
Võimalik, et olen ka lihtsalt sinisilmne või ei märka pooli asju enda ümber aga ma tahaks loota, et nii karm see maailm nüüd ka pole, et inimesed kellekski teiseks peavad muutuma, et oma tahtmisi saada. Seda enam, et ka tõelise ponnistuse järel, ei saa me olla keegi teine, vaid jääme ikka haledaks varjuks. Seda meelt olen ka, et mineviku vigasid valgeks ei värvi ning on neid asju siin maamunal, mis lihtsalt ei muutu ka kõige parema tahtmise juures ja neid inimesi, kellede lubadused kunagi kehtima ei hakka. Aga see on kõik pikas perspektiivis ilmselt nende väga egoistlik probleem:)

Eeskujude teema on sootuks teine ja see kõik on aegajalt vahel täitsa hea, kasvõi selleks, et õppida pigem teiste, kui enda vigadest.

Sellegipoolest tänan toreda toetuse ja komplimentide eest ja eks ma püüan endaks jääda ja mitte ennast päriselt ära kaotada, kuigi kiires elurütmis ja lõputus nõiaringis, on apaatsus ümbritseva suhtes kiire tulema:)